Huhtikuu on hyvän mielen haasteita täynnä! Harrasta hyvää huhtikuussa -kampanja 1.-30.4.23

Harrasta hyvää huhtikuussa -haastekampanja kannustaa hyviin tekoihin! 

Harrasta hyvää huhtikuussa -kampanjassa julkaistaan päivittäinen hyvän tekemisen haaste – yhteensä kolmekymmentä tehtävää, jotka jokaisen on mahdollista halutessaan suorittaa.

Harrasta hyvää huhtikuussa -kampanja muistuttaa, että harrastus voi olla myös sitä, että osallistuu hyvän eteenpäin viemiseen omalla toiminnalla – joko organisoidusti yhdistyksen kautta tai vaikkapa naapuriapuna. Vapaaehtoistoiminta on hyvän harrastamista. 

Harrasta hyvää huhtikuussa -somehaastekampanja on: Ympyrän muotoinen harrasta hyvää logo, jossa keltaisella pohjalla mustalla teksti harrasta hyvää sekä käsi, jonka keskellä on sydän. Kehyksenä oranssi rengas.

  • hyvän tekemisen mahdollisuuksien näkyväksi tekemistä 
  • vapaaehtoistoiminnan monipuolisuuden korostamista 
  • hyvien ja hymyilyttävien asioiden esiin nostamista
    arjen keskellä 

 

Haasteet julkaistaan verkoston instagram-tilillä @phvapaaehtoistoiminta sekä Harrasta hyvää -facebook-sivulla. Haasteet on Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkoston toimijoiden ideoimia ja linkittyvät kunkin omaan toimintaan. 

Haasteisiin osallistuvilla on käytössä raportointipohja, jolla oman osallistumisen voi halutessaan jakaa somessa. Viisi haastetta suorittaneet voivat osallistua arvontaan, jossa palkintona on lahjakortteja paikallisiin palveluihin.

Tule mukaan tutustumaan paikallisiin toimijoihin ja vapaaehtoistoimintaan – aloittaa voit osallistumalla Harrasta hyvää huhtikuussa -haasteeseen!

 

Lisätiedot:

PÄIJÄT-HÄMEEN VAPAAEHTOISTOIMINNAN VERKOSTO 
Alueellinen koordinaattori
Hanna Virtanen | 050 436 2251 

hanna.virtanen@lahdenlahimmaispalvelu.fi 

PHVET logo

Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto kokoaa maakunnan vapaaehtoistoimintaa organisoivat ja vapaaehtoisvoimin toimivat tahot yhteen. Verkosto tukee vapaaehtoistoimijoita järjestämällä koulutusta, virkistystä, tapahtumia ja vertaistuellisia tapaamisia. Verkosto on avoin ja maksuton ja sen toimintaan voi osallistua omien resurssien mukaan.